eTa CS klan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum CS klana eTa

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Vin_Dizel***8

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Darko8
Spammer
Spammer

Broj poruka : 1
Datum upisa : 03.07.2008

Vin_Dizel***8 Empty
PočaljiNaslov: Vin_Dizel***8   Vin_Dizel***8 I_icon_minitimeČet Jul 03, 2008 8:08 pm

Želim da prijavim da sam primoran da se predstavim ovde, od strane izvesnog Džukca. Između ostalog, mučio me je skoro 3 dana, ližući mi kosu sa svojim prljavim jezikom i skačući mi neprestano po lobanji. Kada time nije uspeo da me natera, izvadio je pištolj na metkiće i pucao mi u... neka ostane tajna. Zbog svega toga odlučio sam da se registrujem ovde i izgubim 2 minuta na kucanje ovih gluposti. Aj da skratim, moram u WC.

Imam 17 godina, idem u gimnaziju, volim da čitam, navijam za Arsenal, a CS igram kad mi je baš dosadno. Nadam se da Sale Matić ne čita ovaj forum, dok svi ostali mogu sami ukapirati kako se zovem.

Pozdrav za sve.
Nazad na vrh Ići dole
5tR41d3R
V.I.P
V.I.P
5tR41d3R

Broj poruka : 118
Godina : 34
Datum upisa : 27.06.2008

Vin_Dizel***8 Empty
PočaljiNaslov: Dzukac   Vin_Dizel***8 I_icon_minitimeČet Jul 03, 2008 8:48 pm

Ma svi smo mi prisiljeni da se uclanimo na ovaj forum, mucila nas dzukela...salim se.Pozz nadam se da ces biti bar 2 puta online Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
p0 > Anonymous
Developer
Developer

Broj poruka : 37
Godina : 36
Datum upisa : 01.07.2008

Vin_Dizel***8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Vin_Dizel***8   Vin_Dizel***8 I_icon_minitimeČet Jul 03, 2008 9:11 pm

Pozz Dizelu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Re[v0l]ution
Head Admin
Head Admin
Re[v0l]ution

Broj poruka : 319
Godina : 33
Datum upisa : 18.06.2008

Vin_Dizel***8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Vin_Dizel***8   Vin_Dizel***8 I_icon_minitimeČet Jul 03, 2008 11:07 pm

Zaklacu te zbog ovoga! Laughing Salim se POZZZZZZZ
Nazad na vrh Ići dole
Tornado
Developer
Developer
Tornado

Broj poruka : 28
Godina : 36
Datum upisa : 18.06.2008

Vin_Dizel***8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Vin_Dizel***8   Vin_Dizel***8 I_icon_minitimeNed Jul 06, 2008 7:15 pm

poz Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Vin_Dizel***8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Vin_Dizel***8   Vin_Dizel***8 I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Vin_Dizel***8
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
eTa CS klan forum :: eTa :: Predstavljanje-
Skoči na: