eTa CS klan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum CS klana eTa

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Objasni mi dzuki

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
5tR41d3R
V.I.P
V.I.P
5tR41d3R

Broj poruka : 118
Godina : 34
Datum upisa : 27.06.2008

Objasni mi dzuki Empty
PočaljiNaslov: Objasni mi dzuki   Objasni mi dzuki I_icon_minitimeNed Jul 06, 2008 5:48 am

Nije mi jasano ubacivanje slika (ss) u poruke pa bi molio dezurajucu dzukelu Very Happy Very Happy da mi to objasni!!!Dzuki jbg onu stranica sto si mi dao preko msn-a mi opera nije sacuvala tako da bi te molio da mi objasnis to ubacivanje ss malo.
Nazad na vrh Ići dole
Re[v0l]ution
Head Admin
Head Admin
Re[v0l]ution

Broj poruka : 319
Godina : 33
Datum upisa : 18.06.2008

Objasni mi dzuki Empty
PočaljiNaslov: Re: Objasni mi dzuki   Objasni mi dzuki I_icon_minitimeNed Jul 06, 2008 2:06 pm

http://www.imageshack.us/ Evo brate preko ovog linka mozes slike da ubacis,nije uopste komplikovano....Kad oces da ubacis sliku preko pomenutog linka,imaces 3 prazna polja da popunis:

1.U prvom praznom polju ubacis sliku koju zelis
2.U drugom praznom polju napises svoju msn adresu
3.U trecem praznom polju izaberes koja ce ti biti velicina slike koju ubacujes

Kad popunis sva tri polja kliknes na UPLOAD,i sacekas oko 30 sekundi.Posle toga ce ti izbaciti novu stranicu gde samo treba da nadjes "adresu"(kao na foru IP) za forume.Copy/Paste i gotovo.

Nadam se da sam ti objasnio nekako Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
TurboMaster
Developer
Developer
TurboMaster

Broj poruka : 25
Godina : 33
Datum upisa : 18.06.2008

Objasni mi dzuki Empty
PočaljiNaslov: Re: Objasni mi dzuki   Objasni mi dzuki I_icon_minitimePon Jul 07, 2008 2:22 pm

5tR41d3R ::
Nije mi jasano ubacivanje slika (ss) u poruke pa bi molio dezurajucu dzukelu Very Happy Very Happy da mi to objasni!!!Dzuki jbg onu stranica sto si mi dao preko msn-a mi opera nije sacuvala tako da bi te molio da mi objasnis to ubacivanje ss malo.

Vidi ovako ides na www.imageshack.us i nadjes sliku koju oces da uploadujes i onda kliknes na upload onda ces da vidis nekoliko linkova kao ovo
https://2img.net/r/ihimizer/img210/7307/buglolox4.jpg e onda kopiras taj link i onda ides npr na ovaj forum i sad imas 2 nacina da uploadujes sliku mozes da kliknes na image (to ti je odmah ispod dugmeta za underline) i kopiras link i polje i ides post a mozes da dodas na pocetku slike Objasni mi dzuki Ovde kopiras link tvoje slike i onda ti ispadne ovako
Objasni mi dzuki Buglolox4

Nadam se da si razumeo
i da izvinite za veliku sliku to mi je prvo doslo pod ruku kazite mi ako ocete da je sklonim ako vam smeta
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Objasni mi dzuki Empty
PočaljiNaslov: Re: Objasni mi dzuki   Objasni mi dzuki I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Objasni mi dzuki
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» 5tR41d3R

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu