eTa CS klan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum CS klana eTa

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

obavestenje

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
venom
Developer
Developer

Broj poruka : 46
Datum upisa : 05.07.2008

obavestenje Empty
PočaljiNaslov: obavestenje   obavestenje I_icon_minitimePon Jul 07, 2008 10:13 pm

znam da sam dosadan , ali ako ocete server evo vam ip 87.250.37.114:27034 kao sto sam i rekao
dodjite na forum www.gamers-online.forumotion.com i reg se , i rezervisite i bilo koja doba notji (dana ) nije bitno ...
Izvinjavam se ako se previse trudim , imatjete admina sigurno dali u 1 uvece ili 5 6 7 ujutru nema veze ,

GLAVNO ...

moze i mix vs mix
moze i mix vs klan
moze i klan vs klan
moze i player-s vs player-s Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
5tR41d3R
V.I.P
V.I.P
5tR41d3R

Broj poruka : 118
Godina : 34
Datum upisa : 27.06.2008

obavestenje Empty
PočaljiNaslov: Re: obavestenje   obavestenje I_icon_minitimePon Jul 07, 2008 10:15 pm

Venome daj da igramo jednom protiv vas!
Nazad na vrh Ići dole
venom
Developer
Developer

obavestenje Empty
PočaljiNaslov: Re: obavestenje   obavestenje I_icon_minitimePon Jul 07, 2008 11:25 pm

brate rekao sam ja , dodji na forum reg. se , napisi u rezercije i picimo , nema veze ko je bolji , glavno je igrati ... inace meni je bolje igrati protiv boljih igraca , zato dodji i rezervisi pa da picimo ...
Nazad na vrh Ići dole
venom
Developer
Developer

obavestenje Empty
PočaljiNaslov: Re: obavestenje   obavestenje I_icon_minitimePon Jul 07, 2008 11:26 pm

i rekao sam jos da ste svi dobrodosli , mozete svaki vas cw da odigrate tamo , niko netje imati nista protiv...
Nazad na vrh Ići dole
5tR41d3R
V.I.P
V.I.P
5tR41d3R

Broj poruka : 118
Godina : 34
Datum upisa : 27.06.2008

obavestenje Empty
PočaljiNaslov: Re: obavestenje   obavestenje I_icon_minitimePon Jul 07, 2008 11:30 pm

Extra sale tnx
Nazad na vrh Ići dole
venom
Developer
Developer

obavestenje Empty
PočaljiNaslov: Re: obavestenje   obavestenje I_icon_minitimeUto Jul 08, 2008 1:40 am

pa zato smo tu ...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

obavestenje Empty
PočaljiNaslov: Re: obavestenje   obavestenje I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

obavestenje
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
eTa CS klan forum :: eTa klan :: Zakazivanje CW-ova-
Skoči na: