eTa CS klan forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum CS klana eTa

PrijemPrijem  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Kapiten ekipe eTa

Ići dole 
+2
venom
5tR41d3R
6 posters
AutorPoruka
5tR41d3R
V.I.P
V.I.P
5tR41d3R

Broj poruka : 118
Godina : 34
Datum upisa : 27.06.2008

Kapiten ekipe eTa Empty
PočaljiNaslov: Kapiten ekipe eTa   Kapiten ekipe eTa I_icon_minitimeUto Jul 08, 2008 2:16 am

Ovako trebalo bi da izaberemo kapitena ekipe i voleo bih da se u ovom topicu izjasnite ko bi ste voleli da bude kapiten.Po mom misljenju bi to trebao da bude dzukac jer je osnovao klan kao i sajt, a sa druge strane (ne ljuti se dzuki) bi to trebao da bude najbolji igrac.Mislim da smo po skillu najbolji ja i tornado.Kada bude izabran kapiten (verovatno dzuki), molio bi te dzuki da u topicu clanovi eta klana napises pored svog imena kap. i svoj msn da ljudi mogu da te kontaktiraju ako ne budes na forumu.Eto toliko pozz
Nazad na vrh Ići dole
venom
Developer
Developer

Broj poruka : 46
Datum upisa : 05.07.2008

Kapiten ekipe eTa Empty
PočaljiNaslov: Re: Kapiten ekipe eTa   Kapiten ekipe eTa I_icon_minitimeUto Jul 08, 2008 2:21 am

a ne ne ... sto se tice skilla tu je i venom , samo njega niko sesme da spomene jer odma kaboom Very Happy Very Happy Very Happy

salim se ...
Nazad na vrh Ići dole
5tR41d3R
V.I.P
V.I.P
5tR41d3R

Kapiten ekipe eTa Empty
PočaljiNaslov: Re: Kapiten ekipe eTa   Kapiten ekipe eTa I_icon_minitimeUto Jul 08, 2008 2:22 am

venom ::
a ne ne ... sto se tice skilla tu je i venom , samo njega niko sesme da spomene jer odma kaboom Very Happy Very Happy Very Happy

salim se ...
Hah venom zajebant! Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Re[v0l]ution
Head Admin
Head Admin
Re[v0l]ution

Broj poruka : 319
Godina : 33
Datum upisa : 18.06.2008

Kapiten ekipe eTa Empty
PočaljiNaslov: Re: Kapiten ekipe eTa   Kapiten ekipe eTa I_icon_minitimeUto Jul 08, 2008 11:57 am

Meni uopste nije vazno ko ce da bude kapiten,neka bude ko hoce.Ja nisam osnovao klan,vec neko drugi,a forum nam je odradio lik iz BiH na moj zahtev.Vi se dogovorite za kapitena,neka bude bilo ko! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
5tR41d3R
V.I.P
V.I.P
5tR41d3R

Kapiten ekipe eTa Empty
PočaljiNaslov: Re: Kapiten ekipe eTa   Kapiten ekipe eTa I_icon_minitimeUto Jul 08, 2008 3:20 pm

Pa moramo da izaberemo, koce da zakazuje cw i da rezervise servere, mora neko!!!
Nazad na vrh Ići dole
MeSSenger{of}DeaTh
Spammer
Spammer
MeSSenger{of}DeaTh

Broj poruka : 19
Godina : 35

Kapiten ekipe eTa Empty
PočaljiNaslov: Re: Kapiten ekipe eTa   Kapiten ekipe eTa I_icon_minitimeUto Jul 08, 2008 8:07 pm

koliko ja znam klan je osnovao miwbe....i ja sam za da dzukac bude kapiten
Nazad na vrh Ići dole
5tR41d3R
V.I.P
V.I.P
5tR41d3R

Kapiten ekipe eTa Empty
PočaljiNaslov: Re: Kapiten ekipe eTa   Kapiten ekipe eTa I_icon_minitimeUto Jul 08, 2008 8:29 pm

I ja sam da bude dzuki, cekacemo da ostali kazu pa ce dzuki da ispise navedeno!
Nazad na vrh Ići dole
-=G@rG@mel=-
Spammer
Spammer
-=G@rG@mel=-

Broj poruka : 10
Godina : 44
Datum upisa : 19.06.2008

Kapiten ekipe eTa Empty
PočaljiNaslov: gargi   Kapiten ekipe eTa I_icon_minitimeUto Avg 26, 2008 1:55 pm

Koliko ja znam Dzuki-Tuki je i do sada vodio racuna oko zakazivanja,smaranja itd.
Tako da sam i ja za to da on bude cpt.
Basketball
Nazad na vrh Ići dole
serdawe
Moderator
Moderator
serdawe

Broj poruka : 156
Godina : 29

Kapiten ekipe eTa Empty
PočaljiNaslov: Re: Kapiten ekipe eTa   Kapiten ekipe eTa I_icon_minitimeSre Avg 27, 2008 10:19 pm

ja koiko znam blue je osnovao klan mada to nema veze moze dzuki da bude leader ako ikad procita ovaj 4um Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Re[v0l]ution
Head Admin
Head Admin
Re[v0l]ution

Broj poruka : 319
Godina : 33

Kapiten ekipe eTa Empty
PočaljiNaslov: Re: Kapiten ekipe eTa   Kapiten ekipe eTa I_icon_minitimeČet Avg 28, 2008 1:43 pm

Meni nije vazno ko ce biti kapiten...Ako nadjete od nekih likova da oce cw dajte im moj msn i igratjemo Cool Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Kapiten ekipe eTa Empty
PočaljiNaslov: Re: Kapiten ekipe eTa   Kapiten ekipe eTa I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Kapiten ekipe eTa
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
eTa CS klan forum :: eTa klan :: Članovi eTa klana-
Skoči na: